microsoft-hololens-mixedworld-rgb.png

Microsoft’s telah pun mengeluarkan sebuah gadget yang sungguh luar biasa dan sungguh memukaukan. Wow 4 hari lepas, Microsoft’s  telah pun mengeluarkan HoloLens, HoloLens ini bukan la seperti phone, tablets.

Admin terkejut memihat fungsi-fungsi gadget ini yang luar biasa dan sukar untuk dicipta. Tetapi  Microsoft’s telah membuktikan kehebatannya mencipta gadget yang sehebat ini. HoloLens baru di promosi kan dan masih belum meletakkan bila tarikh hendak dikeluarkan dan harga HoloLens ini.

Microsoft’s telah menggunakan Window10 untuk HoloLens. HoloLens bukan la Hologram, fungi HoloLens ini hanya boleh di nampak menggunakan cermin mata. Tak de yang keluar-keluar macam star wars tu. Heheheee.. Selain itu Hologram dapat beriaksi dengan kita secara bunyi dah sentuhan woowww sukar admin nak gambarkan.

Lebih senang kalau anda saksikan sendiri.

Window Hololens Malaysia
Huh macam tak logik merepek pun ada tapi itu lah kan, Microsoft’s telah berjaya menunjukkan gadgetnya yang lain daripada yang lain..

So ini adalah Microsoft HoloLens – Windows Holographic offical Video

Lepas tengok video Admin rasa macam nak sangat mencuba. Dulu ada la orang cakap benda ini dah keluar tapi tak menjadi sebab ada hal-hal dan mungkin teknologi nak cipta tak cukup lagi la.

Admin harap benda ni berjaya di keluarkan di pasaran la. Sebab nampak gayanya macam lebih memudahkan kita, Mana tahu nanti boleh update web guna benda ni je. Heehehee

abqPEYL_460s


 

NO COMMENTS

Leave a Reply

CommentLuv badge