Tags Posts tagged with "kelakar"

kelakar

2 2129

Apakata kita menari dulu sebelum masuk berlumba. Terbaik la juara dunia ni… Pelari Negara patut tiru aksi dia ni..  Menari dulu sebelum berlumba.. hhehe

Michelle Jenneke adalah atlit Australia berusia 20 tahun. Sebelum beliau berlumba dia akan melakukan “warms up” dengan melakukan tarian ringkas.. ada mamat mana yg dah masukkan lagu “Boys Boys Boys” oleh Sabrina.. hasilnya, peh 8 juta views dalam 3 hari di youtube. gilooor..

100 meter lari berpagar pada 2012 World Junior Championships di Barcelona

 

Ni video original  Michelle Jenneke tanpa lagu latar tadi..

 

Ni versi lain lak.. mamat ni xpatut buat mcm ni .. ambil kesempatan .. haha

 

Siputhijau – tak tahan senyuman tue..

2 2543

hahaha. kelakar gilerr aku tgk video diroang buat ni.. siap dengan effect background, miming mulut sebijik suara latar, memek muka pun menjadi. hahaha.. kreatif betul la diroang ni. respek sape yg buat ni.

Kita tgk video Hari Raya dibawah ;

 

 

SiputHijau –  Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin. Halalkan makan minum yer..

2 3317

Kadang-kadang kita pernah buat sesuatu perkara yang secara kebetulan jadi kelakar .. perkara yang tidak dirancang tetapi terjadi secara kebetulan. Apa yang menarik, apabila gambar-gambar ni diambil (15 gambar), secara kebetulan terdapat maksud atau gambaran yang berbeza dari objektif asalnya.. jom kita lihat gambar-gambar dibawah:

 

gambar 1

 

gambar 2

 

 

 gambar 3

 

gambar 4

 

 

 gambar 5

 

 

gambar 6

 

 

gambar 7

 

 

gambar 8

 

 

gambar 9

 

 

gambar 10

 

 

gambar 11

 

 gambar 12

 

 

 gambar 13

 

 

 gambar 14

 

gambar 15

 

P/S – Gambar mana menjadi pilihan anda..? gambar paling best ? ehiks..

0 1963

Macam-macam matsaleh buat utk perkahwinan dioranag. Ada yang gempak.. ada yang hampeh.. tapi yang ni agak ntah apa-ntah. Video ni agak glamer di youtube. Sajer nak share dengan kawan-kawan.

 

 

Latest Articles

0 1028
Rizman dan Nurida selamat bergelar suami isteri hari ini. Pereka fesyen terkenal tanah air, Rizman Nordin menamatkan zaman bujangnya bersama pasangan, Nurida Suraya dalam sebuah...