Nurshahrul Idlan Talaha Di Pancing Kelab Korea

Tergempar kepada peminat-peminat suka bola sepak di Malaysia ini setelah di khabarkan pemain Malaysia di pancing boleh kelab antarabangsa. Nazmi ke portugal Wan Zack dan Naim ke Japun. Baru-baru ini heboh mengatakan bahawa Nurshahrul penyerang terbaru Terengganu FA berjaya menarik minat pasukan luar juga, bukan calang-calang pasukan Incheon United F.C pulak tu yang beriaksi di Divisyen 1 KLeague.

Mula-mula sekali Admin dapat berita ni daripada Instagram, thanks kepada Admin harimaumalaya_fc kerana update, lepas tu Admin buat la sedikit research.

SiputHijau-Norshahrul-Idlan-Talaha
Ini Admin dapat dekat Fb tentang pengesahan


Penyerang pasukan Terengganu FA dan pasukan kebangsaan, Norshahrul Idlan Talaha telah menerima tawaran dari sebuah kelab K-League, 인천 유나이티드 F.C(Incheon United F.C).

Mat Yo akan menjadi pemain Malaysia pertama yang beraksi di liga tertinggi di Korea jika dia menerima tawaran ini. Namun semuanya masih awal dan diperingkat perbincangan.Kalau la Nurshahrul Idlan Talaha menerima tawaran tersebut sudah pasti ini akan membanggakan nama negara dan seluruh rakyat Malaysia, yang penting mari kita mendoa kan segala urusan berjalan dengan lancar.

NO COMMENTS

Leave a Reply

CommentLuv badge