Assalamualaikum, dah salam sejahtera kepada semua pembaca-pembaca SiputHijau. Lama tak update web ni sebab sebok sikit dengan urusan lain.. ada yang mintak dekat Admin list kan hotel hotel yang berpatutan dekat Bali Indonesia. Maklum la cuti sekolah dah nak dekat, mungkin ada yang nak mula saving duit sikit untuk bercuti kan. Harga Hotel Terbaik Di Bali Bawah RM100 khas untuk percutian budget

Jadi Admin akan listkan nama hotel yang selesa, mesra alam dan berpatutan untuk kunjungan korang sekeluarga.

1. POP! Hotel Nusa Dua


Review:
1. Harga yang sangat berpatutan untuk budget hotel sebegini – Ada Wifi – Sarapan pagi yang menyelerakan.
2. Mudah untuk dapat Teksi.
3. – Kualiti Katil 4/5 – Kawasan 3/5 – Bilik 4/5

Tempah hotel POP ini dengan harga diskaun disini. 

 

2. Keramas Surf Camp

Keramas Surf Camp terletak di Keramas, Bali.  Khas kepada penggemar Surfing.. Berdekatan dengan laut.. Memang cantik. Lanskap berlatarbelakangkan suasana desa dengan bendang luas terbentang.. Yang paling penting, lokasi tempat ini cukup strategi untuk akses ke mana jua di Negeri Bali ini.

Hotel ini nampak aje macam ni, tetapi servis dan kemudahan cukup memuaskan. Ada wifi percuma setiap bilik, ada aircond, beranda/teres, pancuran, kawasan santai, kemudahan pengangkutan dari airport, restoran berkelas 5 bintang, kemudahan kereta sewa dan banyak lagi..

keramasbalihotel

keramasbali-hotel-itik keramas-bali-hotel-bilik7 keramas-bali-hotel-6 keramas-bali-hotel-5 keramas-bali-hotel-4 keramas-bali-hotel-bilik6 keramas-bali-hotel-3 keramas-bali-hotel-2 keramas-bali-hotel-bilik5 keramas-bali-hotel-bilik4 keramas-bali-hotel-bilik3 keramas-bali-hotel-bilik2 keramas-bali-hotel-bilik

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

CommentLuv badge