Catatan Harian

Catatan Harian

0 1295
Rahsia Pramugari Terbongkar Di Haramain | Didikan Allah Sewaktu Dalam Koma Ia berlaku kepada seorang wanita yang berusia di pertengahan 30-an. Kejadian itu berlaku semasa...

1 2223
Lain orang lain ragamnya.. tepuk dada, tanya poket.. agak-agak mampu, boleh la ke London Weight Management.. agak-agak tak mampu, boleh ikut tips ini.. yang...

0 1282
  PRESIDEN Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa), Tan Sri Annuar Musa menggesa Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) supaya tidak lagi menoleh ke belakang ketika membangunkan...

3 2308
Gout kini merupakan satu penyakit yang semakin banyak menyerang rakyat Malaysia. Dikalangan rakan sekerja penyakit ini sudah menular dengan rancak dan paling ramai yang...

11 18398
Rumah baru hampir siap.. ruang tanah ditepi rumah baru nanti nak kena cantikkan juga. so kami sekeluarga pergi cari rumput karpet murah-murah di Sungai...

0 2326
Nampaknya pemain-pemain bola pasukan Kelantan menjadi goreng pisang panas sekarang.Mereka menjadi idaman berperapa pasukan bola dari neheri lain.Namun masih menjadi teka-teki samada perpindahan ini...

0 1865
Google doodle bernama Moby dick | Hari ni Google meletkakan doodle baru.Sempena menyambutaniversari ke 161 tahun Moby Dick.Sekali tengok mesti tak perasan seekor paus putih...

0 6059
Tahun-tahun 80an hingga pertengahan 90an tak dapat disangkal lagi,adalah zaman rock and roll.Zaman rambut gerbang berseluar ketat,sapu tangan key di peha.Zaman ni penuh warna-warni.Boleh...

0 2574
Hari ni aku dengan family pergi barang dapur di Ipoh.. kebiasaannya kami pergi Giant Ipoh sebab senang akses dari lebuhraya. Maklumlah kami dari Sungkai...

0 2159
Pepatah ada berkata.Terlajak perahu boleh diundur,terlajak status kat FB...padan muka. Itu lah yang berlaku pada Amy Cheong seorang imigran warga Australia yang bekerja di Singapura. Status...

0 1099
Hari ini pagi-pagi dah buka youtube, terus nampak video ni. Perbahasan ketua pembangkang mengenai bajet 2013 pada 1 Oktober yang lalu. Sesekali kita nak...

2 12752
Baru-baru ini tercapai juga hajat Isteri saya untuk menukar tayar kereta Myvi nya yang baru. Dua tayar dibahagian depan sudah botak. Ditakuti perkara yang...

Latest Articles

0 803
Rizman dan Nurida selamat bergelar suami isteri hari ini. Pereka fesyen terkenal tanah air, Rizman Nordin menamatkan zaman bujangnya bersama pasangan, Nurida Suraya dalam sebuah...