Bestnya Bercuti di Pulau Boracay Filipina. Pulau Boracay dikenali dengan tempat menarik seperti Boracay Tourist Center. Agoda.com memberi jaminan kadar terendah bagi hotel berdekatan dengan Maklumat Perlancongan yang lain. Boracay Tourist Center adalah berdekatan dengan pelbagai variasi hotel, dengan pilihan seperti Morning Star Beach Resort dan Sundown Beach Studios.
Borang tempahan dalam talian Agoda.com yang selamat memudahkan tempahan hotel berdekatan dengan Boracay Tourist Center. Penginapan boleh ditemui dengan mudah di laman Pulau Boracay kami, dengan carian yang mesra pengguna dan maklumat hotel yang menyeluruh. Agoda.com dipercayai oleh lebih daripada 3,500,000 pelancong yang menempah penginapan mereka berhampiran dengan tempat terkenal seperti Boracay Tourist Center
Boracay adalah sebuah pulau kecil di Filipina yang terletak kira-kira 315 km (196 batu) selatan Manila dan 2 km dari hujung barat laut Pulau Panay di rantau Barat Visayas di Filipina.
Pada tahun 2012, Boracay telah dianugerahkan sebagai pulau yang terbaik di dunia dari antarabangsa majalah pelancongan (Travel + Leisure)
Borang tempahan dalam talian Agoda.com yang selamat memudahkan tempahan hotel berdekatan dengan Boracay Tourist Center. Klik disini utk tempahan diskaun sehingga 60% untuk pengunjung siputhijau.com
boracay1
boracay5
boracay2
boracay3

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply

CommentLuv badge