Anugerah Juara lagu ke-29

anugerah-juara-lagu-27-ajl27-final

Caliph Basker di pentas AJL ke-29

10847331_10153071721190827_8831902689204750790_o

1403083_10153071516745827_754738838175390199_o

Video nyanyinya.

 

AJL29- Romancinta (Mojo)

Sungguh terkejut nyanyian luar biasa daripada kumpulan Caliph Busker yang mengantikan Aweera daripada kumpulan  Mojo itu.

Penyanyi yang bernama Azmi yang menyanyi lagu ini sungguh mengujakan, beliau menyanyi dengan tenang dan berkeyakinan. Dan memenangi persembahan terbaik AJL-29.

Kumpulan ini juga terkenal di kuala lumpur dan di media youtube, Caliph Busker juga pernah di jemput di pelbagai rancangan tv di Malaysia. Jika anda ingin menyasikkan mereka bermain musik cara live, mereka kerap busking di kawasan SOGO Kuala Lumpur.

Marilah menonton nyanyi yang merdu daripada Kumpulan ini.

Comment comment peminat di twitter sungguh memberangsangkan.

untitled Untitledajl

Caliph Buskers telah pun memenangi hati peminat dengan nyanyian nya. WOWWW

SIMILAR ARTICLES

1 3465

0 1752

7 COMMENTS

  1. tabik & respect !…kagum dgn keyakinan dn semangat Edry dn Azmi the Caliph Buskers…menunjukkan kebolehan…di pentas berprestij itu…AJL 29is simply great !

  2. alangkah manisnya kalau penyanyi dn kumpulan caliph baskers dapat melihat sendiri…semua penonton berikan standing ovation tanda menghargai persembahan mereka itu..

    • Betul alangkah indahnya dapat melihat peminat peminatnya memberi comment-comment yang sungguh memberangsangkan.

  3. sejarah terrcipta di Ajl 29.. penyanyi jalanan diangkat memenangi persembahan terbaik…penonton jelas mahukan kelainan dlm industri…kemenangan perlu diberi peluang juga kpd peserta yg tak bernasib baik yg jga perlukan perhatian dan peluang..tahniah Edry!

    • iya saya cukup setuju dengan statement tu, tak semestinya nak jadi penyanyi keda ada muka yang lawa cantik semua tu, mereka mcam ni pun kena beri peluang jugak.

Leave a Reply

CommentLuv badge