VitalyTv Di Malaysia.

Vitaly Zdorovetskiy atau lebih dikenali sebagai VitalyTv di sosial media Youtube. Nama beliau belum cukup dikenali di Malaysia, namun beliau masih mempunyai peminat di Malaysia, sehingga ramai yang meminta beliau ke sini untuk melalukan video prank prank beliau.

VitalyTv yang dikenali sebagai Prankstar di youtube, telah pun berada di Malaysia. Vitaly terkenal dengan video  gold digger prank, ATM prank robbery dan lain lain lagi, Selain itu dia juga telah menunjukkan keberanian yang luar biasa, dengan berlari di atas padang semasa world cup final di brazil.

hqdefaultcy7Rs

Vitaly yang dilahirkan dan dibesarkan di Rusia telah memberikan suatu impak yang baru kepada masyarakat dengan cara baru yang agak berani di youtube, Vitaly juga telah kerap di tangkap oleh pihak polis dan dia juga pernah dipenjarakan. Beliau juga telah membuka mata masyarakat mengenai prank prank ini, selain itu aktiviti prank beliau juga telah menjadi ikutan ramai.

05

Okey la, info dah bagi gambar dah bagi, takkan taknak bagi video kot kan, Takyah susah susah Admin sapot korang korang sapot Admin okey. Naahhh Videoo..

VitalyzdTv in Malaysia

http://youtu.be/LrQ5uqFJ8C8

Nahh ni ada la sedikit prank prank dia yang kelakar gilaa.

Banyak lagi video yang menarik ada boleh tengok

Youtube: http://www.youtube.com/user/VitalyzdTv

 

NO COMMENTS

Leave a Reply