Video Parody Malaysia Terbaik Lagu LOSER BigBang

Korang peminat BigBang ? alaaa BigBang boys band dari Korea. Nak di katakan almost every year perform dekat Malaysia, if tak tahu nama ahli or lagu band ni, korang mesti pernah dengan nama BigBang ni dekat radio ke tv.  Sebab dekat Malaysia ni ada jugak yang anti dengan K-pop ni asal dengar lagu K-pop dekat radio je mesti tukar siaran radio. Standard laa tu kan.. tak semua orang boleh hadam.

Tahun ni BigBang ada buat tour dekat Malaysia, ada introduce lagu lagu baru diorang, okey la not bad. Aku pun search la satu lagu diorang nama tajuk LOSER dekat Youtube. Tapi yang menarik perhatian aku ada satu parody ni, selalu kalau parody aku malas layan. Tapi.. cover depan parody tu macam muka orang Melayu. Kata sapot, aku pun bukak laa..

Mula mula annoying jugak, lepas baca lirik dia aku tergelak jugak la, kelakar duhh serious. Make my night la.

Lepas aku habis tengok video ni, aku pun tengok la siapa Youtuber yang upload and rajin buat benda ni. Lupanya Kyopropaganda, Kyopropaganda ni dulu aku layan jugak masa sekolah dulu.. Video dengan Idea dia pelik pelik sikit, Hhuhhuhuu.. Lepas tu diorang senyap tak upload video apa dah, senyap 2 tahun. So aku pun unsubcribe la.

So kalau korang nak tahu and usha siapa Kyopropaganda ni haa . Check la diorng punya video swag swagg..

NO COMMENTS

Leave a Reply