Ada Pasukan Perempuan Dalam Fifa 16 ? Sedikit Kelainan


FIFA 16 menjadi menantian kepada peminat-peminat game bola sepak, sebenarnya game ni lambat lagi nak siap, memang lambat lagi la kan, memandangkan semua League baru je habis.

Fifa 16 ni ada kelaianan dia, kalau nak bandingkan dari segi grafic, player and sebagainya mestilah ada perubahan, tapi kelainan yang lagi menarik ialah Fifa 16 ni ada Girl Teams, so ada lah perempuan akan main bola pulak.. fuhhh.. mencabar en.

Tak semua negara yang ada, Malaysia sah sah la tak ada kan, yang laki pun tak ada perempuan lagi la. So ada 12 negara yang akan bertanding untuk perempuan punya version ni. Ini 12 negara dia, Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.

Ni gambar di sebalik Takbir.

Mungkin sedikit mencabar la untuk Fifa, tapi okey apa, sebab fifa pun benda yang sama dah berbelas tahun mungkin berbeza dari segi grafic tapi game play sama, jadi ini mungkin sedikit mencabar la, sebab pergerakan rambut lain, cara larian rembatan kan semua lain. So fifa ada la kerja sikit kan..

So untuk perview sikit Admin ada video dia.


Segak kan, bergaya gila kan.. Haa memang terbaik la kan, mungkin dari segi grafic tu belum siap 100% sebab awal lagi pun, Fifa 16 takkan mengecewakan.

1 COMMENT

Leave a Reply