Sukan Extreme di Phillipina adalah race extreme yang unik dan menarik, lain dari yang lain. Di Malaysia extreme park standard la 8Tv dan Go Kart kebiasaannya. Tetapi di Phillipina Go Kart ala ala kayu gitu.. pelik kan Hahahaa.. Admin tengok rasa nak cuba pun ada.

Sukan di ada setiap tahun macam pertandingan la nama dia Ligiron Challenge, sukan ni semestinya bermain di dalam hutan dan berbukit la, sebab nak kayuh pun tak boleh, engine pun tak ada, nak extreme lagi break semua pakai kaki. Hahahaa baru Champion.


Macam ni la bentuk kenderaan dia, semua diperbuat dari pada kayu, kalau patah nasib korang la, tapi apa nak dirisaukan sangat modal dia tak la semahal modal repeair motor ke kereta. Unik kann..  Pemain sukan ini mestilah seorang yang tahan lasak, sebab jatuh adalah kepastian.



Champion brader ni kalau salah jatuh senak jugak la kan, sukan ini pun mendapat banyak sambutan dan penonton pada setiap tahun.

Tengok gambar apa la feel, meh Admin belanja Video.

Kalau rasa diri dah extreme tu boleh la Try, Mana tahu menang boleh membanggakan sikit orang Malaysia kan

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply