Berbangga, sangat berbangga, .Malaysia Mempunyai Resort Termewah Di Asia Haa.. korang percaya tak ? mungkin ada yang pernah dengar dan pernah pergi ke Club Med Cherating.

Club Med ni adalah sebuah resort yang sangat cantik dan mewah. Club Med ni bukan tak popular tertapi tak silap Admin la kan Club Med ni tak terbuka kepada orang luar, maksudnya tak boleh pergi suka-suka je, tapi hanya members sahaja yang boleh menginap dekat resort tersebut, setahu Admin la.

Resort ini mempunyai keunikan dan keindahannya yang tersendiri, panoramanya yang indah, pantainya di jaga rapi pasirnya soalah-olah tidak diusik. Kecantikannya sangat menakjubkan dengan alam semulajadi, banyak hidupan liar, aktiviti yang menarik dan santai. Sesuai untuk keluarga-keluarga yang meminati aktiviti luar.

club-med-cherating-beach
Zen-Space-Club-Med
Pantai-Club-Med

Haaaa tengok lah, Admin tngok dalam gambar pun dah jatuh cinta yang dapat pergi lagi la kan,  untungnya.
Jadi tidak sangka la Club Med boleh menduduki tempat ke 5, resort termewah di Malaysia.

Top 10 Resorts Termewah di Asia:

1. Kurumba Maldives, Vihamanafushi, Maldives

2. Maafushivaru, South Ari Atoll, Maldives

3. Banyan Tree Vabbinfaru, Vabbinfaru, Maldives

4. Club Med Kani, North Male Atoll, Maldives

5. Club Med Cherating Beach, Kuantan, Malaysia

6. Hotel Mermaid & Club, Kalutara, Sri Lanka

7. Centara Grand Island Resort & Spa, Centara Grand Island, Maldives

8. Club Med Bali, Nusa Dua, Indonesia

9. Club Med Bintan Island, Bintan Island, Indonesia

10. Heritage Village Club Goa, Cansaulim, India

SAMSUNG CSC
deluxe-rooms
Haaa kalau korang ada sebarang cerita ataupun info-info yang menarik mengenani Club Med ni, comment la boleh share share story.

NO COMMENTS

Leave a Reply

CommentLuv badge