Selalunya kalau pergi dinner, breakfast atau apa apa pun, semasa menunggu makanan tu mesti bosan kan kalau ada member adalah kawan nak berbual, kalau yang makan sorang sorang tu kerja belek phone jela, belek pun benda yang sama.

Tetapi sebuah Syarikat ni mencari kelainan, mereka ingin menggunakan table mapping ketika pelanggan menunggu makanan. Project mapping ni sebenarnya adalah lampu yang seakan akan 3D la, selalunya digunakan di pentas mungkin untuk Fashion show run way tu.

Ini adalah salah satu project mapping yang diilhamkan oleh Antoon Verbeeck dan Filip Sterckx. Mereka memang terkenal dgn project mapping yg berkualiti .Ia merupakan combination of 3D animation dan motion capture.

Ini ha Contoh Video.

Seronok kan, pada yang senang terhibur tu mesti datang sini hari-hari. Huhuhuu.. Project ini digunakan untuk menggelakan pelangan menunggu makanan dengan lama dan bosan, jadi kalau mana mana Restoran pasang benda ni pelanggan tak la merasa sangat menunggu, sebab seronok layan cartoon. Hahahaa..

Kalau korang rasa berminat boleh hubungin diorng, korang boleh beli projek ni dan customized jadi version event korang, boleh hubungin di skullmapping@gmail.com.

NO COMMENTS

Leave a Reply