Hotel Premiera Kuala Lumpur Berdekatan dengan SOGO. Shopping di SOGO Kuala lumpur memang menjadi sasaran tempat shopping setiap kali ada sales. SOGO ni memang rajin buat sales.. kadang-kadang sales khas untuk member sahaja. Hanya member yang mempunyai kad sahaja dibenarkan masuk. Itu pun penuh sesak pasaraya tu dibuatnya. Member SOGO ni ada yang kena beratur panjang di luar pintu SOGO tunggu giliran untuk masuk. Rasanya member SOGO satu Malaysia turun kalau ada event macam ni. Dan satu lagi event setiap tahun SOGO ni.. seperti biasa Year End Sales (YES). Turut menjadi tumpuan mereka yang meminati barangan berjenama ke SOGO, termasuklah isteri kesayangan aku ni.. dan seperti biasa aku perlu mencari hotel berdekatan SOGO .. yang paling dekat dengan SOGO adalah Hotel Premiera Kuala Lumpur. Hanya selang 1 bangunan Komplek Pertama sahaja.

pintumasuk-premiera-hotelPremiera-Hotel-front-view

Booking Hotel Premiera disini.. diskaun sehingga 60% jika anda booking melalui web siputhijau.com

SOGO hanya selang 1 bangunan Komplek Pertama sahaja. Turun aje dari hotel, menapak dalam 100 meter dah sampai ke SOGO.

peta-sogo-premiera-hotel

 

Ni gambaran dari google street untuk kedudukan paling jelas :


Hotel Premiera Kuala Lumpur antara hotel sekitar SOGO yang paling best untuk di ‘check-in’. Hotel Premiera ni adalah hotel baru di area SOGO ni. Berstatus 4 bintang. Semua kelengkapan hotel seperti katil, TV, bilik air dan carpet adalah baru, cantik dan bersih. Tiptop semua. Bilik dia cukup cantik

premiera-hotel-bilik

 

Ruang menunggu lif utk naik ke bilik.
Ruang menunggu lif untuk naik ke bilik.

Coffee house juga cantik dan bersih. Sarapan pagi menyediakan banyak pilihan makanan seperti dimsum, sup cendawan, nasi goreng, nasi lemak, mee goreng, sandwich, roti bakar dan banyak lagi. Memang banyak. Sesuai lah dengan statusnya 4 bintang tu.

breakfirst-premiera-hotel

 

Untuk harga terbaik tempahan bilik di Hotel Premiera, saya cadangkan menggunakan agoda.com melalui web siputhijau.com. Klik disini. Kadang-kadang diskaun sehingga 60% jika anda booking melalui web siputhijau.com. Jauh bezanya jika anda terus direct walk-in disana.

Contoh carian harga Hotel Premiera menggunakan agoda melalui siputhijau.com:

premiera-hotel-booking-siputhijau.com

 

Beza harga jika anda walk-in untuk check-in:

resit-walking-checkin-hotel-premiera
Harga RM323.30 .. termasuk breakfirst

Nampak tak beza RM100 tu booking online dan walking. Cukup murah jika booking secara online ni. Dan juga mudah dan cepat.

Alamat dan nombor telefon Hotel Premiera :

alamat-penuh-premiera-hotel

 

 Klik disini. Kadang-kadang diskaun sehingga 60% jika anda booking melalui web siputhijau.com.

SIMILAR ARTICLES

1 3051

1 COMMENT

Leave a Reply