Travel

Travel

0 1147
Masakan Thai memang sukar untuk ditolak lebih – lebih lagi bagi mereka yang sukakan masakan pedas. Kalau nak diikutkan sudah banyak restoran masakan Thai...

1 2421
Sebut tentang percutian keluarga, semestinya ramai yang memikirkan tempat peranginan yang istimewa, tempat yang selesa, pemandangan indah, sesuai untuk menenangkan fikiran dan memenuhi masa...

0 1327
Terengganu merupakan negeri yang menjadi salah satu pusat pelancongan popular di Malaysia. Selain keindahan pantai, Terengganu juga kaya dengan corak batik, penyu, makanan tradisional...

1 1241
Melancong merupakan salah satu aktiviti merehatkan diri dan minda setelah penat bekerja. Melancong berseorangan mahupun menikmati percutian bersama keluarga atas sebab kurang bersama keluarga...

0 1379
  Hutan Lipur Bukit Wang terletak dalam Hutan Simpan Bukit Perangin yang mempunyai jenis Hutan Dipterokarp Pamah. Keistimewaan disini ialah terdapat sebatang sungai yang dinamakan...

0 1338
Salah satu pengalaman paling indah bagi pasangan yang baru berkahwin adalah berbulan madu . Lokasi berbulan madu yang selalu menjadi pilihan pasangan adalah tempat...

0 1071
Langkawi adalah lokasi pelancongan paling top kat Malaysia.. Ianya menjadi tumpaan pelancong dari dalam dan luar negara terutama musim cuti sekolah. Berikut adalah senarai...

0 1133
  Pulau pinang tersenarai dalam salah satu tempat yang digelar syurga makanan di Malaysia . Rugi jika anda berkunjung ke sana tetapi tidak merasa makanan...

0 981
Titiwangsa merupakan sebuah tasik atau tempat istirehat yang sering dikunjungi pada hujung minggu mahaupun setiap hari untuk aktiviti riadah seperti bersenam , memancing ,...

0 2669
Pau Melayu Tanjung Malim dah Kena Beratur kalau nak beli pau situ. Terletak berhadapan bangunan telekom tanjung malim tengah bandar tanjung malim. Hanya dengan...

0 1333
Berbangga, sangat berbangga, .Malaysia Mempunyai Resort Termewah Di Asia Haa.. korang percaya tak ? mungkin ada yang pernah dengar dan pernah pergi ke Club...

2 3303
Melaka ni banyak tempat menarik, cantik dan best. Sebabnya Melaka merupakan bandaraya yang bersejarah. Memang banyak tempat bersejarah pun. Kami senaraikan pilihan Top 10...

Latest Articles

0 68
Kampung baru adalah satu – satunya kawasan perumahan lama yang terletak ditengah – tengah bandar Kuala Lumpur yang berlatar belakangkan bangunan KLCC. Disini dapat...