Kelakar

Kelakar

2 872
Main paintball ada teknik dan strategi.. tapi kalau dah aim.. ni lah padahnya.      

2 806
Apakata kita menari dulu sebelum masuk berlumba. Terbaik la juara dunia ni... Pelari Negara patut tiru aksi dia ni..  Menari dulu sebelum berlumba.. hhehe Michelle...

0 942
Gambar-gambar ini hanya kepada mereka yang berumur 21 tahun keatas sahaja. Gambar separuh bogel. Sape yang umur mereka bawah dari tahap demikian sila pegi...

1 932
Lagu oppa gangnam style di Youtube telah menarik 64juta penonton seluruh dunia. Park Jeasang 34, atau nama glamernya Psy (Psycho) mencipta lagu tersebut bersempena dengan...

2 1183
hahaha. kelakar gilerr aku tgk video diroang buat ni.. siap dengan effect background, miming mulut sebijik suara latar, memek muka pun menjadi. hahaha.. kreatif...

2 1968
Kadang-kadang kita pernah buat sesuatu perkara yang secara kebetulan jadi kelakar .. perkara yang tidak dirancang tetapi terjadi secara kebetulan. Apa yang menarik, apabila...

0 937
Macam-macam matsaleh buat utk perkahwinan dioranag. Ada yang gempak.. ada yang hampeh.. tapi yang ni agak ntah apa-ntah. Video ni agak glamer di youtube....

0 683
Filem 300 yg di siarkan pada tahun 2006 kembali diingati.. tgk trailer di bawah. Filem 300 diarahkan oleh Zack Snyder dan dibintangi oleh nama-nama besar seperti Gerard Butler, Lena...

Latest Articles

0 29
Semua orang boleh berniaga tapi tak semua orang tahu ‘closing sale’. ‘Closing sale’ adalah satu strategi perniagaan bagi memastikan perniagaan kita akan mendapat sambutan...