Kelakar

Kelakar

0 901
Keburukan Vape Boleh Meyebabkan Koma Admin ada cerita ni, terkejut jugak bila dapat tahu pasal cerita ni. Selalunya yang menggunakan Vape adalah bertujuan untuk berhenti...
video

0 687
Video Kelakar Ujibakat Vocal Bukan Sekadar Rupa Video ni dah lama, tapi tiap kali tengok mesti gelak la, make my day betul. Video ni mengenai...

0 680
Korang mesti suka tengok prank dengan prank kan orang betul tak ? kalau nak buat prank ye pun, mesti la berpada pada kalau tak...
video

0 728
Video Parody Malaysia Terbaik Lagu LOSER BigBang Korang peminat BigBang ? alaaa BigBang boys band dari Korea. Nak di katakan almost every year perform dekat...

0 920
Azwan Ali Cerdik Maki Peminat Seorang diva bernama Azwan Ali, yang sering rancak di twitter memaki manusia dengan CAPS LOCK dan Hashtagnya. Tapi dia Rancak...

0 771
Torres Pernah Tidak Dihukum Sebab Kacak Admin tak tahu kenapa, Kelakar ada cemburu pun ada.. Hahahahhaa.. Okey la Admin cerita sikit la pasal seorang penyerang...

0 698
Mungkin Bertambah Gila Ada dua orang gila yang sedang berbual di rumah sakit jiwa Tanjung Rambutan.Orang gila 1: (sambil naik atas meja) "Kamu tahu tak?" Orang...

0 720
Pesakit Jiwa dan Kolam Renang Selepas melakukan rawatan kepada pelbagai pesakit di rumah sakit jiwa, seorang doktor yang terkenal ingin mengetahui perkembangan pesakit. Suatu tengah...

0 1693
 fakta tentang tiga adik-beradik ini yang bergelar juara MLM 2014 korang perlu tahu 1. Mereka sudah ketiadaan bapa dan tanggungjawab ketua keluarga dipikul 3 beradik...

4 5412
Malam ini malam yang ditunggu-tunggukan oleh peminat peminat komedi tanah air Malaysia. Pentas akhir Maharajalawak Mega. 5 pasukan yang akan berentap di pusingan akhir...

0 1910
VitalyTv Di Malaysia. Vitaly Zdorovetskiy atau lebih dikenali sebagai VitalyTv di sosial media Youtube. Nama beliau belum cukup dikenali di Malaysia, namun beliau masih mempunyai...

0 972
Kecoh dan kecoh.Pelakon versatile Johnny Depp dikatakan mati lemas.apa betul ke berita itu? Johnny Depp mati lemas ketika berlakon dalam filem terbarunya Lone Ranger....

Latest Articles

0 65
Semua orang boleh berniaga tapi tak semua orang tahu ‘closing sale’. ‘Closing sale’ adalah satu strategi perniagaan bagi memastikan perniagaan kita akan mendapat sambutan...