Kelakar

Kelakar

0 791
Keburukan Vape Boleh Meyebabkan Koma Admin ada cerita ni, terkejut jugak bila dapat tahu pasal cerita ni. Selalunya yang menggunakan Vape adalah bertujuan untuk berhenti...
video

0 603
Video Kelakar Ujibakat Vocal Bukan Sekadar Rupa Video ni dah lama, tapi tiap kali tengok mesti gelak la, make my day betul. Video ni mengenai...

0 583
Korang mesti suka tengok prank dengan prank kan orang betul tak ? kalau nak buat prank ye pun, mesti la berpada pada kalau tak...
video

0 619
Video Parody Malaysia Terbaik Lagu LOSER BigBang Korang peminat BigBang ? alaaa BigBang boys band dari Korea. Nak di katakan almost every year perform dekat...

0 800
Azwan Ali Cerdik Maki Peminat Seorang diva bernama Azwan Ali, yang sering rancak di twitter memaki manusia dengan CAPS LOCK dan Hashtagnya. Tapi dia Rancak...

0 669
Torres Pernah Tidak Dihukum Sebab Kacak Admin tak tahu kenapa, Kelakar ada cemburu pun ada.. Hahahahhaa.. Okey la Admin cerita sikit la pasal seorang penyerang...

0 610
Mungkin Bertambah Gila Ada dua orang gila yang sedang berbual di rumah sakit jiwa Tanjung Rambutan.Orang gila 1: (sambil naik atas meja) "Kamu tahu tak?" Orang...

0 628
Pesakit Jiwa dan Kolam Renang Selepas melakukan rawatan kepada pelbagai pesakit di rumah sakit jiwa, seorang doktor yang terkenal ingin mengetahui perkembangan pesakit. Suatu tengah...

0 1547
 fakta tentang tiga adik-beradik ini yang bergelar juara MLM 2014 korang perlu tahu 1. Mereka sudah ketiadaan bapa dan tanggungjawab ketua keluarga dipikul 3 beradik...

4 4813
Malam ini malam yang ditunggu-tunggukan oleh peminat peminat komedi tanah air Malaysia. Pentas akhir Maharajalawak Mega. 5 pasukan yang akan berentap di pusingan akhir...

0 1804
VitalyTv Di Malaysia. Vitaly Zdorovetskiy atau lebih dikenali sebagai VitalyTv di sosial media Youtube. Nama beliau belum cukup dikenali di Malaysia, namun beliau masih mempunyai...

0 878
Kecoh dan kecoh.Pelakon versatile Johnny Depp dikatakan mati lemas.apa betul ke berita itu? Johnny Depp mati lemas ketika berlakon dalam filem terbarunya Lone Ranger....

Latest Articles

0 426
Masakan Thai memang sukar untuk ditolak lebih – lebih lagi bagi mereka yang sukakan masakan pedas. Kalau nak diikutkan sudah banyak restoran masakan Thai...