Catatan Harian

Catatan Harian

3 1505
Gout kini merupakan satu penyakit yang semakin banyak menyerang rakyat Malaysia. Dikalangan rakan sekerja penyakit ini sudah menular dengan rancak dan paling ramai yang...

11 14655
Rumah baru hampir siap.. ruang tanah ditepi rumah baru nanti nak kena cantikkan juga. so kami sekeluarga pergi cari rumput karpet murah-murah di Sungai...

0 1525
Nampaknya pemain-pemain bola pasukan Kelantan menjadi goreng pisang panas sekarang.Mereka menjadi idaman berperapa pasukan bola dari neheri lain.Namun masih menjadi teka-teki samada perpindahan ini...

0 1337
Google doodle bernama Moby dick | Hari ni Google meletkakan doodle baru.Sempena menyambutaniversari ke 161 tahun Moby Dick.Sekali tengok mesti tak perasan seekor paus putih...

0 4563
Tahun-tahun 80an hingga pertengahan 90an tak dapat disangkal lagi,adalah zaman rock and roll.Zaman rambut gerbang berseluar ketat,sapu tangan key di peha.Zaman ni penuh warna-warni.Boleh...

0 1673
Hari ni aku dengan family pergi barang dapur di Ipoh.. kebiasaannya kami pergi Giant Ipoh sebab senang akses dari lebuhraya. Maklumlah kami dari Sungkai...

0 1375
Pepatah ada berkata.Terlajak perahu boleh diundur,terlajak status kat FB...padan muka. Itu lah yang berlaku pada Amy Cheong seorang imigran warga Australia yang bekerja di Singapura. Status...

0 711
Hari ini pagi-pagi dah buka youtube, terus nampak video ni. Perbahasan ketua pembangkang mengenai bajet 2013 pada 1 Oktober yang lalu. Sesekali kita nak...

2 9976
Baru-baru ini tercapai juga hajat Isteri saya untuk menukar tayar kereta Myvi nya yang baru. Dua tayar dibahagian depan sudah botak. Ditakuti perkara yang...

2 1784
Isu berkaitan belanjawan 2013 masih lagi hangat diperkatakan. Penjawat awam terutamanya guru-guru seluruh malaysia menantikan belanjawan 2013 dengan berita gembira. Sasaran utama berita yang...

0 860
Pada 3 Oktober 2012 pukul 9 malam, Astro Awani telah mengadakan satu program khas yang telah dihoskan oleh saudara Suhaimi Sulaiman untuk bersama-sama Perdana Menteri Datuk...

1 3913
Belanjawan 2013 telah bentangkan oleh YAB Dato' Sri Mohd Najib Bin Tun Razak pada 28 September 2013 jam 4 petang di Dewan Utama Parlimen....

Latest Articles

0 544
Kampung baru adalah satu – satunya kawasan perumahan lama yang terletak ditengah – tengah bandar Kuala Lumpur yang berlatar belakangkan bangunan KLCC. Disini dapat...