Catatan Harian

Catatan Harian

11 11959
Rumah baru hampir siap.. ruang tanah ditepi rumah baru nanti nak kena cantikkan juga. so kami sekeluarga pergi cari rumput karpet murah-murah di Sungai...

0 1263
Nampaknya pemain-pemain bola pasukan Kelantan menjadi goreng pisang panas sekarang.Mereka menjadi idaman berperapa pasukan bola dari neheri lain.Namun masih menjadi teka-teki samada perpindahan ini...

0 1051
Google doodle bernama Moby dick | Hari ni Google meletkakan doodle baru.Sempena menyambutaniversari ke 161 tahun Moby Dick.Sekali tengok mesti tak perasan seekor paus putih...

0 3993
Tahun-tahun 80an hingga pertengahan 90an tak dapat disangkal lagi,adalah zaman rock and roll.Zaman rambut gerbang berseluar ketat,sapu tangan key di peha.Zaman ni penuh warna-warni.Boleh...

0 1248
Hari ni aku dengan family pergi barang dapur di Ipoh.. kebiasaannya kami pergi Giant Ipoh sebab senang akses dari lebuhraya. Maklumlah kami dari Sungkai...

0 1108
Pepatah ada berkata.Terlajak perahu boleh diundur,terlajak status kat FB...padan muka. Itu lah yang berlaku pada Amy Cheong seorang imigran warga Australia yang bekerja di Singapura. Status...

0 484
Hari ini pagi-pagi dah buka youtube, terus nampak video ni. Perbahasan ketua pembangkang mengenai bajet 2013 pada 1 Oktober yang lalu. Sesekali kita nak...

2 8647
Baru-baru ini tercapai juga hajat Isteri saya untuk menukar tayar kereta Myvi nya yang baru. Dua tayar dibahagian depan sudah botak. Ditakuti perkara yang...

2 1324
Isu berkaitan belanjawan 2013 masih lagi hangat diperkatakan. Penjawat awam terutamanya guru-guru seluruh malaysia menantikan belanjawan 2013 dengan berita gembira. Sasaran utama berita yang...

0 595
Pada 3 Oktober 2012 pukul 9 malam, Astro Awani telah mengadakan satu program khas yang telah dihoskan oleh saudara Suhaimi Sulaiman untuk bersama-sama Perdana Menteri Datuk...

1 3536
Belanjawan 2013 telah bentangkan oleh YAB Dato' Sri Mohd Najib Bin Tun Razak pada 28 September 2013 jam 4 petang di Dewan Utama Parlimen....

2 1243
KUALA LUMPUR 28 Sept. - Kira-kira 1.3 juta penjawat awam akan menerima bonus satu setengah bulan gaji manakala pesara pula RM500. Perdana Menteri, Datuk Seri...

Latest Articles

0 29
Semua orang boleh berniaga tapi tak semua orang tahu ‘closing sale’. ‘Closing sale’ adalah satu strategi perniagaan bagi memastikan perniagaan kita akan mendapat sambutan...