Catatan Harian

Catatan Harian

0 376
Senaman adalah asas untuk orang yang inginkan kesihatan tubuh badan . Ia juga sering dilakukan oleh orang yang ingin mengurangkan berat badan. Namun tidak...

0 213
Virus zika semakin dikenali ramai dan menjadi sebutan. Virus ini dikatakan telah menyerang lebih 30 wilayah di seluruh dunia dan berkemungkinan akan terus tersebar...

0 481
  Hiasan ruang tamu Lukisan adalah penyelesaian yang paling cepat & berkesan untuk menambahkan rasa bagi mana-mana ruang. Anda tidak perlu merasa seperti anda tinggal dalam...

1 421
Sunnah selepas Ijab Qabul : Melakukan solat sunat 2 rakaat berjemaah suami dan isteri. Cara untuk mengerjakannya ialah: Lafaz niatnya : “Usolli sunnata ba’dannikahi rak’ataini...

0 389
Senarai keperluan ibu dan bayi baru lahir Setiap pasangan yang bakal menerima cahaya mata buat kali pertama mungkin masih tidak tahu apakah barangan yang perlu...

0 541
Titiwangsa merupakan sebuah tasik atau tempat istirehat yang sering dikunjungi pada hujung minggu mahaupun setiap hari untuk aktiviti riadah seperti bersenam , memancing ,...

0 1353
Pau Melayu Tanjung Malim dah Kena Beratur kalau nak beli pau situ. Terletak berhadapan bangunan telekom tanjung malim tengah bandar tanjung malim. Hanya dengan...

0 533
Kadang-kadang kita cakap nak simpan duit nak berjimat, nak kurangkan belanja, padahal itu semua mulut je. Bila ada duit je dalam wallet tu terus...

0 508
Woww...... Di Florida, United State. Buaya Gergasi sebesar 15 kaki berjaya ditembak. Pastinya ia menjadikan satu penangkapan yang berjaya kepada Lee Lightsey dan Blake Godwin iaitu owner...

0 5348
Hari ini kami akan membincangkan mengenai senaman cardio manakah yang lebih baik dalam membakar kalori dan memberi stamina pada masa yang sama. Berbasikal adalah satu...

0 646
5 Bandar Termahal Di Dunia Kepada yang kaki travel, korang mesti tahu macam mana rasanya duit Malaysia bila ditukarkan kepada Dollars ataupun Pounds Sterling, fuhh...

0 1246
Cara-Cara Basuh Kereta Dengan Betul Untuk membersihkan enjin: 1. Jangan menggunakan air kerana pada permukaan enjin ada banyak kesan minyak yang tidal dapat dihilangkan dengan air. 2....

Latest Articles

0 291
Masakan Thai memang sukar untuk ditolak lebih – lebih lagi bagi mereka yang sukakan masakan pedas. Kalau nak diikutkan sudah banyak restoran masakan Thai...