Azwan Ali Cerdik Maki Peminat

Seorang diva bernama Azwan Ali, yang sering rancak di twitter memaki manusia dengan CAPS LOCK dan Hashtagnya. Tapi dia Rancak membalas kutukan ataupun teguran dari Fans dia je. hihihi

Alaa.. Azwan Ali maki perminat maki orang benda biasa, sebenarnya tak ada siapa kesah pun sebab Si Diva kita ni memang dah banyak sangat dah Haterzzzz dia. Tak heran la kadang orang buat bergurau je dengan Diva AAA kita ni.

Tapi kali ni berbeza sikit, okey cerita dia macam ni.

Pada suatu hari Azwan tweet di laman twitternya “Slm nak steak la todayyyy. Cari café yang tidak sesak dgn Melayu, jebawook! Any ideas?

Gadis perempuan ni pun sure sure la follow si Azwan Ali ni, jadi dia pun membalas tweet Azwan dan mencadangkan kedai makan western yang begitu gah di KL ni dengan menjawab ringkas “Menate.

Dah Menate, Pantang Diva di keji dan di caci, dia pun pi tabohh la si Azira ni “Sundal , bertudung, paling binatang, menyalak real anjing, puiii puas hati tak neraka?” Haa jangan main main dengan Diva kita, nasib baik puii tak dapat kahak hijau.

Untitled
Yang Interstingnya cerita ni adalah. Nur Azira dapat jemputan makan SiputHijau-Azwan_Ali-Menatebersama keluarga di kedai Me Nate tu, memang terbaik la kedai tu. Memang sempoi gila, beruntung Nur Azira ni. Owner kedai ni membelanja Nur Azira kerana mencadangkan kedai makannya kepada Azwan Ali yang cerdik pandai tu. Tetapi dengan kecerdikan dia juga la, Nur Azira ni dapat makan Free

Kalau tengok Bill nya sampai 4 ribu lebih memang tak mampu Admin nak pergi, sungguh menabjubkan dan memeranjatkan. WOWWW

SiputHijau-Azwan_Ali-Menate

NO COMMENTS

Leave a Reply